Avlyst: BOLIGDAG i Verdal

Starttidspunkt: 14. mars 2020 Kl. 11:00

Sluttidspunkt: 14. mars 2020 Kl. 16:00

Sted: Verdal Videregående skole

Påmelding: https://verdalnf.no/aktivitet/boligdag-verdal-2/

14.mars arrangerer Verdal næringsforum Boligdag i Verdal. Arrangementet finner sted på Verdal Videregående skole. Næringsforeningen i Levanger er ikke medarrangør, men vi heier på tiltaket og anbefaler våre medlemmer innen eiendom, interiør, bygg og anlegg til å delta. I 2021 ønsker vi å gjøre dette til et felles arrangement.

Trøndelag er i kontinuerlig utvikling og endring – også når det gjelder bomiljøer. Vi ønsker at stadig flere skal velge å bosette seg her på Innherred, uavhengig av hvor man er i livsløpet.

Verdal næringsforum ønsker å invitere til en dag med fokus på å vise frem det vi og Innherred kan tilby av boliger, leiligheter, hus, tomter og alt som er tilknyttet det å bo. Hva er de siste interiørtrendene? Hvor kan jeg finne drømmetomta/drømmehuset? Hvilken forsikring bør jeg velge? Hvordan setter vi opp en samboerkontrakt? Hvordan får jeg skjermet for sola? Dette og mye mer vil de besøkende kunne få svar på denne dagen.

De foregående årene har denne dagen vært godt besøkt og mottatt av publikum. BOLIGDAGEN 2020 vil ikke være noe unntak.

Alle som kan tilby boliger, leiligheter, tomter eller andre boligrelaterte produkter og tjenester inviteres til å ha stand på Verdal videregående skole denne dagen.

I tillegg til at du kommer tett på målgruppa, gir «Boligdagen» deg profilering og logoeksponering gjennom markedsføringen av dagen på nettsiden og i våre sosiale medier. Vi har også utarbeidet en egen «footer» som kan settes inn i bedriftens e-post, og et utstilleremblem/logo som kan brukes på egne nettsider og i annen markedsføring m.m. Du får også mulighet for kjøpe annonseplass i eget bilag i Innherred.